Niceboy RAZE Supersonic

Nové
CENA S DPH
45
Kód produktu: 463595

POPIS: Niceboy RAZE Supersonic

Malý reproduktor, množstvo možností prehrávania

Niceboy RAZE Supersonic je praktický prenosný reproduktor, ktorý ohromí možnosťami prehrávania. Pripojte sa bezdrôtovo pomocou Bluetooth 5.0, zapojte flash disc, micro SD kartu či audio kábel alebo zapnite rádio. To všetko s výkonom 16 W, 15 hodín bez prerušenia. Technológia MaxxBass zabezpečí efektívne vyváženie zvuku pre presné podanie bez skreslenia s bohatšími basovými frekvenciami. Vďaka pogumovaniu a odolnosti voči vode je skvelým spoločníkom na doma aj na cesty či k vode.
supersonic

O produkte

  • Kompaktné rozmery
    Niceboy RAZE Supersonic je pripravený ísť s vami kamkoľvek - vďaka rozmerom len 12 x 9,5 x 9,5 cm, váhe necelých 0,5 kg a praktickému prenosnému pútku je naozaj jednoduché ho zobrať so sebou všade.
  • Kvalitný zvuk s posilnenými basami
    16 W je dostatočný výkon na ozvučenie akejkoľvek miestnosti v domácnosti. Technológia MaxxBass naviac dodá basám hĺbku a aby bol prenos čistý a bez prerušení, reproduktor je vybavený Bluetooth 5.0.
  • Množstvo funkcií, vďaka ktorým sa nebudete nudiť
    Reproduktor umožňuje prehrávať vaše obľúbené skladby aj z pamäťových médií ako je USB flash disc či micro SD karty alebo pripojenie pomocou audio kábla. Funkcia FM rádia vás nenechá v tichu ani v prípade, že chýba iný zdroj hudby. Vaše hovory vybavíte hands-free vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktor má navyše tiež funkciu powerbanky.
  • Pripravený na pobyt vonku
    Nebojte sa ho zobrať von. Vďaka výdrži batérie až 15 hodín na jedno nabitie, odolnému pogumovanému telu a vodeolnosti so stupňom krytia IPX6 s vami reproduktor zvládne aj výlety či pobyt v blízkosti vody. A keď sa batéria vybije, poľahky ho opäť nabijete pomocou univerzálneho USB-C.
  • Počúvajte stereo
    Vo výbave reproduktora nechýba tiež technológia True Wireless Stereo, ktorá umožňuje bezdrôtovo prepojiť naraz dva reproduktory a počúvať tak obľúbené skladby v stereo kvalite. Párty naviac môžete vylepšiť svetelnými režimami.
supersonic

Technická špecifikácia

Výstupný výkon: 16 W RMS
Citlivosť: 88 dB
Frekvenčná odozva: 80 Hz – 20 kHz
Impedancia: 16 Ohm
Konektivita: Bluetooth, USB flash disc, micro SD karta, 3,5 mm jack
Bluetooth verzia: 5.0
Podporované Bluetooth kodeky: SBC
Podporované Bluetooth profily: A2DP, AVRCP, HFP
Podporované formáty: MP3, WMA, WAV
Typ batérie: Li-ion polymérová 1800 mAh
Stupeň krytia: IPX6
Čas prehrávania hudby: až 15 hodín (záleží na úrovni hlasitosti a zvukovom obsahu)
Rozmery: 120 x 95 x 95 mm
Hmotnosť: 490 g

Obsah predajného balenia:

  • Niceboy RAZE Supersonic
  • USB kábel typu C
  • Audio kábel
  • Návod

Recenzia na Niceboy RAZE Supersonic

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky