Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm, silver

+ Darček: Výkupný bonus v cene 80€
poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania
Nové
Cena s DPH
449 €
369
Cena bez DPH: 307,50
Vykúpené
CENA S DPH
od
239,99
Osobitný režim 0% DPH
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky
Kód produktu: 464287
Cena s DPH:
239.99 €
Osobitný režim 0% DPH

POPIS: Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm, silver

Hodinky, ktoré vás poznajú najlepšie, sú späť! Tentoraz s ešte osobnejším zdravotným profilom a lepším sledovaním spánku. Začnite svoj deň skutočne oddýchnutí pomocou funkcie Tréning spánku, ktorá je teraz súčasťou zariadenia Galaxy Watch6 Classic. Vydajte sa na každodenné dobrodružstvo s doteraz najväčším displejom, cvičením na mieru a sledovaním spánku – a to všetko v nádhernom estetickom prevedení.

O produkte

  • Väčší displej, tenší rám
    Užite si prirodzenejší vizuál s čistým zobrazením až o 30 % väčším displejom. O 15 % tenšie rámy a rozšírený obraz tvoria esteticky dokonalý pomer obrazovky k telu – s extra priestorom pre každé potiahnutie a klepnutie prstom.
  • Zafírové sklo. Kľúčový rozdiel v odolnosti.
    Navrhnuté tak, aby hravo odolali každodenným nástrahám. Displej Galaxy Watch6 Classic bol starostlivo vyrobený s použitím zafírového skla, ktoré pomáha chrániť jeho dlhotrvajúcu krásu. Povrchová úprava sa pýši stupňom krytia IP68 a odolnosťou voči vode 5ATM, vďaka čomu hodinky zažiaria všade, kam ich vezmete.
  • Rozhýbte svoj svet s vylepšenou otočnou lunetou
    Potešte oči vzhľadom, ktorý nikdy nestarne. Klasický dizajn inšpirovaný potápačskými hodinkami a tenký otočný rám Galaxy Watch6 Classic dômyselne spájajú minulosť s budúcnosťou vďaka hladšiemu a citlivejšiemu posúvaniu na obrazovke. Kruhový rám je navyše vyrobený z elegantnej nehrdzavejúcej ocele, aby bol každý pohľad na hodinky vždy prémiovým zážitkom.
  • Partner do práce i posilňovne
    Výmenu remienkov zvládnete stlačením jediného tlačidla. Praktický mechanizmus to ešte viac uľahčuje – stačí jemne zatlačiť, kým nezaznie pôsobivé cvaknutie. Prechod z pracovného módu do tréningového režimu tak zvládnete bez mihnutia oka.
  • Začnite hodinkami, pokračujte telefónom
    Spojte sa so smartfónom Galaxy Z Fold5 a pohodlne sledujte svoj denný pokrok. Použite hodinky Galaxy Watch6 Classic na sledovanie údajov o cvičení a telesnej aktivite. Potom ich synchronizujte v aplikácii Samsung Health a pohodlne ich zobrazte na väčšej obrazovke, vrátane prejdených krokov, intenzity cvičenia, srdcového tepu a iných údajov..
  • Viac energie na každý deň
    Nechajte svoj deň bežať na plné obrátky i bez mobilného telefónu. Telefonujte, posielajte správy a streamujte hudbu priamo z hodiniek Galaxy Watch6 Classic. A v prípade straty smartfónu ho rýchlo nájdete pomocou funkcie Nájsť moje zariadenie.
  • Peňaženka Samsung Wallet vždy na dosah ruky
    Prístup k peňaženke Samsung Wallet získate priamo z hodiniek Galaxy Watch6 Classic. Plaťte, cestujte verejnou dopravou, načítajte vernostné karty a využite množstvo ďalších funkcií. Dokonca si do nej budete môcť ukladať aj neplatobné údaje, ako sú digitálne preukazy totožnosti a cestovné lístky, čím sa vám vyprázdnia vrecká a umožnia vám cestovať skutočne naľahko.
  • Zasnite sa s naším doteraz najpokročilejším meraním kvality spánku
    Získajte prehľad o kvalite svojho spánku s vylepšenou analýzou a ešte cielenejšími radami na zlepšenie odpočinku. To zvládnete ešte lepšie prostredníctvom nástroja Tréning spánku na zariadení Galaxy Watch6 Classic. Odpočívajte aj s hodinkami na ruke vďaka príjemnému remienku. Nezabudnite však nastaviť hodinky do režimu sledovania spánku so zmenou farby PPG senzora zo zelenej na infračervenú, znížením jasu displeja a tichými upozorneniami.
  • Buďte pripravení s funkciou Meranie cyklu
    Zosúlaďte sa so svojím telom. Funkcia Sledovanie od Natural Cycles využíva hodnoty teploty pokožky počas noci, ktoré hodinky merajú kým spíte, na odhadnutie času vašej menštruácie a ďalších cyklov. So zariadením Galaxy Watch6 Classic tak budete môcť plánovať dopredu a žiť naplno.
  • Stráži rytmus vášho srdca
    Zbavte sa starostí s výkonným snímačom PPG, ktorý pravidelne meria srdcovú frekvenciu a rytmus počas nosenia zariadenia Galaxy Watch6 Classic. Ak je váš tep príliš vysoký alebo príliš nízky, upozorní vás na to. Spolu s výsledkami vám pošle aj výzvu na vykonanie EKG na ďalšie preskúmanie vášho srdcového rytmu.
  • Krvný tlak pod kontrolou
    Majte vždy dostatok informácií a zostaňte zdraví. Nechajte na hodinkách, aby vám každý deň merali a monitorovali krvný tlak, aby ste sa mohli sústrediť na správne rozhodnutia a vyvážený životný štýl.
  • Máte Galaxy Z Flip5? Fotografujte pomocou hodiniek
    Spárujte svoje hodinky s Galaxy Z Flip5 a zachyťte seba samých zblízka i z diaľky. Režim Flex a funkcia Ovládač fotoaparátu vám umožnia jednoducho prepínať medzi fotografovaním a nahrávaním videí alebo približovať a odďaľovať fotografie – a to všetko z pohodlia vášho zápästia. Ťuknutím na tlačidlo spúšte nakoniec zhotovíte dokonalú fotografiu.
  • Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravšie ja
    Sledujte zloženie vášho tela pomocou podrobnej bioelektrickej impedančnej analýzy (BIA). Zadajte svoju požadovanú hmotnosť, telesný tuk, svalovú hmotu a ďalšie údaje, následne použite individuálny program, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše vytúžené ciele.
  • Bezpečnostné funkcie, ktoré môžu zachrániť život
    Ak sa vám počas náročného tréningu podarí nešťastne spadnúť, hodinky pád zaznamenajú a v prípade potreby odošlú núdzové volanie SOS. Keď pomoc dorazí, môžete stlačiť tlačidlo na uzamknutej obrazovke a získať prístup k informáciám o svojom zdravotnom stave a pomôcť tak záchranným zložkám.
  • Peňaženka Samsung aj vo vašich hodinkách
    Pristupujte k peňaženke Samsung Wallet priamo z vašich hodiniek Galaxy Watch6. Plaťte, jazdite verejnou dopravou, načítajte vernostné karty a mnoho ďalšieho. Všetko, čo potrebujete, je totiž vzdialené len na jedno potiahnutie alebo ťuknutie.
  • Zoznámte sa so svojou osobnou HR zónou
    Hodinky Galaxy Watch6 vám zmerajú srdcovú frekvenciu na základe vašej úrovne fyzickej kondície a vytvoria pre vás vlastnú HR zónu. Po jej prvom nastavení sa vám vždy zobrazí upozornenie, keď do nej znova vstúpite, a môžete pokračovať v behu alebo cvičení vlastným tempom. Budete si tiež môcť nastaviť vlastné ciele – či už ide o spaľovanie tukov, vytrvalostné cvičenie alebo tréning vysokej intenzity.
  • Zaznamenanie tréningu – sledujte svoj pokrok až k vytúženému cieľu
    Získajte s Galaxy Watch6 Classic cenné informácie o svojom pokroku a dosiahnutých úspechoch. Sledujte viac ako 90 rôznych typov cvičení, vytvorte si vlastné alebo si prezrite svoju dennú aktivitu. Tiež budete môcť aktivovať funkciu Automatického rozpoznávania cvičení pre rôzne typy tréningov, ako je beh, chôdza a teraz dokonca aj cyklistika, takže môžete prejsť rovno z ľahkej rozcvičky na poriadny tréning.
  • Zmena plánu? Zmena remienka. Zmena ciferníka.
    Upravte si vzhľad hodiniek Galaxy Watch6 Classic podľa seba. Vyberte si z bohatej ponuky remienkov, ktoré vášmu zariadeniu dodajú prémiový vzhľad zodpovedajúci vašej nálade. Prispôsobte si ciferník s elegantným dizajnom a rýchlym prístupom ku všetkým vašim obľúbeným aplikáciám.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 1,5”
Rozlíšenie: 480 x 480
Technológia: Super AMOLED, Always On Display, Sapphire crystal
Veľkosť
Rozmery tela: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm
Hmotnosť: 59 g
Systém/Procesor
Chipset: Exynos W930 (5 nm)
CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
GPU: Mali-G68
Operačný systém: Android Wear OS 4
Systémová nadstavba: One UI Watch 5
Jazykové rozhranie: neuvedené
Pamäť
Vnútorná pamäť: 16 GB
Operačná pamäť (RAM): 2 GB
Pripojenie/komunikácia
Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
GPS: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
NFC: áno
Batéria
Kapacita: 425 mAh Li-ion
Výdrž: cca 40 hodín
Bezdrôtové nabíjanie: áno (Qi)
Ďalšie vlastnosti
Vodotesnosť: IP68 (5ATM)
Odolnosť: MIL-STD-810H
Materiál: Predná strana zafírové sklíčko, rám z nehrdzavejúcej ocele
Galaxy ekosystém: áno
Reproduktor: áno
Senzory: kompas
teplotný senzor
akcelerometer
barometer
Natural language commands and dictation
3D Hall sensor
gyroskop
teplomer (teplota pokožky)
Samsung Pay

Obsah predajného balenia:

  • Galaxy Watch6 Classic
  • bezdrôtová nabíjačka
  • vymeniteľný náramok
  • dokumentácia

Produktové video

Recenzia na Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm, silver

Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky